Sertai Tim Bisnes Shaklee Keklin Dan Nikmati 9 Keistimewaan Ini

0
Print Friendly

Bismillah.

Hai. Saya Keklin. Saya adalah antara leaders Shaklee yang berjaya di dalam bisnes ini. Saya sudah menyertai Shaklee semenjak 2012 lagi dan sudah mempunyai beribu anak buah di seluruh Malaysia. Hari ini, suami juga turut menyertai saya bersama-sama mengembangkan bisnes daripada rumah sahaja.

keahlian-shaklee

Apabila anda mahu menjadi ahli Shaklee dan bercadang untuk memulakan bisnes, perkara utama yang anda perlu pertimbangkan ialah memilih upline dan tim yang betul-betul boleh membantu anda dalam mencapai impian anda.

Secara umumnya, apabila anda mendaftar sebagai ahli Shaklee, anda akan menikmati perkara berikut;

1) Anda dapat menikmati harga ahli sehingga 30%.

2) Anda dapat menikmati harga promosi bulanan yang lebih murah.

3) Anda akan mendapat pelbagai info daripada Shaklee melalui sms dan juga emel.

4) Anda boleh menyertai mana-mana event dan kelas yang dianjurkan oleh Shaklee.

 

5) Anda berpeluang untuk menikmati pelbagai bonus dan tawaran yang diberikan oleh Shaklee.


Walaubagaimanapun, untuk mencapai bonus dan pelbagai tawaran yang diberikan oleh Shaklee, anda perlu mendapatkan bimbingan daripada mentor yang benar-benar serius dalam menjalankan bisnes ini dan yang benar-benar mahu membantu anda.

Persoalannya, bagaimana anda tahu upline yang anda bakal pilih boleh membantu anda ataupun tidak?

Tambahan 4 Lagi Keistimewaan Yang Anda Dapat Sekiranya Menyertai Titanium Family

Titanium Family adalah organisasi Keklin di dalam Shaklee. Di bawah organisasi Keklin ini ada pelbagai kelas dan bimbingan yang disediakan secara percuma buat anak buah Keklin.

6) Personal & Group Coaching Secara Offline

Bagi yang selesa dan lebih mudah faham apabila bertemu secara berdepan, Keklin boleh datang berjumpa untuk memberikan coaching di tempat anda ataupun di mana-mana tempat yang dipersetujui. Di head office Shaklee pun boleh.

Seperti gambar di bawah ini, Keklin tengah coaching 2 ahli baru di head office Shaklee. Ramai yang memilih untuk berjumpa di sini kerana tempatnya yang selesa. Boleh bawa anak-anak sekali kerana ada playroom yang disediakan. Jadi sambil kita belajar mengenai Shaklee, anak-anak pun boleh bermain dengan gembira.

 

Yang ini coaching nun jauh di Muar

7) Berpeluang Menyertai Kelas-Kelas Untuk Ilmu Marketing & Sebagainya

Selain daripada itu, anda juga berpeluang untuk menghadiri pelbagai kelas-kelas yang mengajarkan ilmu-ilmu yang lebih bersifat teknikal. Contohnya, belajar ilmu blogging, ilmu mengenai produk Shaklee dan sebagainya. Semuanya percuma.

Yang ini kelas membina blog,

8) Kelas Secara Online

Keklin juga mengadakan kelas secara online buat anak-anak buah Keklin. Anda boleh akses tak kira di mana anda berada. Tak kiralah anda berada di mana pun – di seluruh Malaysia, Doha, Singapura dan sebagainya. Yang penting ada handphone, laptop dan juga akses internet.

Kelas menggunakan Telegram dan WhatsApp,

Pelbagai topik yang menarik. Merangkumi marketing system, produk dan sebagainya.

 

9) Support Group & Rakan-Rakan Yang Sangat Supportive

Di dalam bisnes Shaklee ini, yang paling seronok sebenarnya kerana kita akan mendapat ramai kawan-kawan baru. Walaupun menjual produk yang sama tetapi tiada sentiasa sokokng menyokong antara satu lain. Setiap rezeki telah ditentukan oleh Allah kan. Yang penting terpulang kepada kita untuk berusaha.

Keluarga besar Shaklee Keklin

Anak-anak buah Keklin yang rapat semuanya

Ukhuwwah yang kuat & bersama-sama support antara satu sama lain

Lihat Apa Kata Anak Buah Titanium Family Keklin

1. Zarith Sofea

2. Syu Amir

3. Raha Iskak

Sangat Penting Untuk Memilih Upline Yang Betul Yang Boleh Membantu Anda Untuk Mendapatkan Ilmu Bisnes Shaklee

Keklin selalu terima Whatsapp & PM seperti adik bawah ni,

 

pilih-mentor-yang-betul

keahlian-shaklee

Jadi, sebelum anda mahu mendaftar, pastikan anda dah pilih betul-betul siapa bakal upline anda ya!

Saya Teruja Nak Sertai Titanium Family!

Alhamdulillah. Kalau anda berminat, anda boleh mengetahui cara-cara untuk menjadi ahli di sini. Mudah sahaja hendak join. Selain daripada bimbingan yang baik dari mentor, anda juga perlu bersedia untuk memberikan 100% komitmen dan berusaha bersungguh-sungguh untuk berjaya!

Semoga panjang jodoh kita. 🙂

share

A Momster. MomBlogRapher. Simple & Minimalist. ShakleeLover. Writer. Loves TravelFood.

Leave A Reply

CommentLuv badge