Medela Harmony Sealed

0
Print Friendly, PDF & Email

medela harmony

 

Hai mommies.

Rasanya ramai yang dah kenal dengan pam susu Medela  Harmony ni kan. Tapi yang kami jual ni adalah Medela Harmony Sealed tau. Kenapa dikenali sebagai Medela Harmony Sealed? Apa beza dengan Medela Harmony yang biasa orang jual tu?

1- Pam ni dipek dalam pre-sterilized sealed pack

2- Pek ni mengandungi:

– 1 botol (without cap)
– 1 set pam
– 2 extra membranes
– Manual guide

3- Design & features lain sikit dari yang dalam box

4- Tapi performancenya tetap sama

Kami dah jual MHS ni dari tahun 2010. Memang dah ramai sangat yang beli. Ramai yang sangat berpuas hati. Ramai juga customer kami yang membeli sebagai back up pump. Simpan kat rumah ataupun kat ofis.

Satu lagi yang orang suka sebabnya MHS ni tak banyak parts. Ramai ibu yang bekerja dan balik rumah selalunya memang sangat letih kan. Tapi jangan risau MHS ni partsnya sikit je dan memang sangat senang nak handle.

Mommies, kalau berminat nak beli ataupun nak tanya lebih lanjut boleh hubungi KakLin laju-laju ye.

sweetbonda

share

A Momster. MomBlogRapher. Simple & Minimalist. ShakleeLover. Writer. Loves TravelFood.

Leave A Reply

CommentLuv badge